• Gratis verzending vanaf € 50
  • Uitstekende service
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Aztron Speed - Hybrid Carbon Peddel 3dlg

Artikelnummer
AZT22-AC-P202
€ 99,00
Let op! Levertijd september 2022
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >50 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving

Aztron Speed Hybrid peddel, Vlakwater Cruising & Touring peddel met Carbon - Glasvezel gecombineerde constructie.

Wil je sneller en efficiënter leren peddelen? Dat is o.a. wat je met deze peddel zult bereiken, het traanvormige blad belichaamt de veelzijdigheid die deze shape met zich meebrengt en biedt een breed scala aan toepassingen, van competitief tot recreatief peddelen en dan met name bij het maken van tours en tochten omdat je dan langere achter elkaar aan het peddelen bent. Dit is een hele goede en betaalbare peddel om een technisch goede slag te maken waarmee je automatisch meer water verplaatst dan met de standaard en goedkopere peddels. 

Goed om te weten
Deze carbon hybrid peddel heeft een druppel/traanvormigblad dat zorgt voor een soepele en efficiënte beweging door het water. De peddel is met name ideaal voor gebruikers met een lichaamslengte variërend tussen de 170 en 195 cm en een budget tot maximaal 100 euro. Een hybride steel constructie betekend in dit geval dat de steel is gemaakt van 70% carbon materiaal aangevuld met en 30% glasvezel steel, dit zorgt voor een mooie krachtige flex (buigzaamheid) in de steel en verminderd gewicht. Voorzien van een T-grip ergonomisch handvat voor extra grip en comfort. Deze prachtige 3-delige peddel is verstelbaar middels het alom bekende "push-pin-systeem”. 

Specificaties
Type peddel: 3-delig
lengte: 185 t/m 220 cm
Materiaal steel: Carbon met Glasvezel
Materiaal blad: Nylon verstevigd
Materiaal handvat: Nylon
Gewicht: 890 gram
Bladoppervlak: 570 cm2

Persoonlijk advies nodig?
Wij hebben veel kennis in huis met betrekking tot peddels en techniek, twijfel je over de soort peddel bedenkt dan wat je budget is en neem contact op met ons, wij geven graag advies.

Testcenter
Wist je dat wij een heus testcentrum hebben waar je boards en peddels kan testen, kijk maar een elders op deze website en maak een afspraak.

Meer informatie
Garantie

De garantie op een product wordt deels bepaald door de wetgever en deels door de leverancier. Wij proberen zo goed mogelijk weer te geven wat de garantie periode op een bepaald product is. Heeft u vragen over de garantie periode of voorwaarden neem dan contact met ons op via 'stel een vraag' op deze pagina of per telefoon of e-mail.

1 jaar
Merk
Aztron