• Gratis verzending vanaf € 60,-
 • 30 dagen geld retour
 • 1.000 m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar

Een unieke kans


Huur een MOAI 10.6" SUP voor maar 75 cent per dag, voor de periode van 1 jaar. Lees hier hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn.


Hoe werkt het?

Je huurt een complete MOAI SUP voor 365 dagen, de huurprijs is 75 cent per dag - 273.75 euro voor het hele jaar. Op het moment van huren betaal je 365 x 0.75 euro = 273.75 euro. Op dat moment begint de huurperiode die dan 365 dagen loopt. Na afloop van de huurperiode heb je drie opties.

Opties na de verhuur

De verhuur eindigt 365 dagen nadat je het board meeneemt, op dat moment heb je drie opties:

 1. Je levert het board compleet met alle accessoires bij ons in.
 2. Je koopt het huurboard compleet met alle accessoires. De koopsom is een vooraf overeengekomen bedrag van 220 euro.
 3. Je koopt een ander SUP board bij ons en levert het huurboard in. Je krijgt dan 50% van het huurbedrag retour in korting op je nieuwe board.

Voorwaarden

 1. Het board en alle accessoires moeten compleet zijn, missende materialen moeten voor de op dat moment geldende verkoopprijs aangekocht worden om de set weer compleet te maken.
 2. Het board en alle accessoires mogen normale gebruikssporen bevatten, wanneer er sprake is van niet normale gebruikssporen, beschadigingen of andere ernstige gebreken dienen die materialen aangekocht te worden voor de op dat moment geldende verkoopprijs.
 3. Het board en alle accessoires dienen op of voor de laatste dag van de verhuur ingeleverd te worden, indien dit niet het geval is wordt het board gefactureerd tegen de afgesproken aankoopprijs.
 4. Deze voorwaarden gelden ook wanneer de gehuurde materialen ingeleverd worden bij aankoop van een nieuwe SUP.
 5. Inleveren is niet verplicht, je kunt altijd het board kopen volgens de afgesproken prijs. 
 6. Inleveren kan altijd eerder dan voor afloop van het huurcontract, er wordt geen restitutie gegeven op de huursom van 273.75 euro en de inlevervoorwaarden blijven van kracht.

Hier vind je een link naar de volledige voorwaarden en het huurcontract.

Voordelen

Allereerst de prijs, je betaalt 75 cent per dag voor een heel jaar - dat is 273.75 euro. Vergelijk dat met een daghuur (makkelijk 60 euro) dan is dit veel en veel goedkoper. Daarnaast heb je de optie het board voor een vaste prijs te kopen na afloop van de huurperiode. Tel de huursom en de koopprijs bij elkaar op en je betaalt praktisch hetzelfde als wanneer je het board direct zou kopen.

Een ander voordeel is dat je het board niet hoeft te kopen, je mag het ook inleveren. Het kan natuurlijk dat je te weinig gebruik maakt van je board, wij kunnen ons dat niet voorstellen maar toch.... Of, en dat is veel waarschijnlijker, je bent enthousiast over SUPPEN en wilt een ander model kopen. Je krijgt dan mooi 50% van de betaalde huursom retour!

Wat moet je doen als je wilt huren?

Huren kan niet online, je moet hiervoor naar onze SUP-winkel komen in Den Bosch. Neem twee vormen van identificatie mee zodat wij weten wie je bent. Je vult een heel eenvoudige huurovereenkomst in en je kunt het board direct meenemen! Je betaalt GEEN borg.

Waarom kiezen wij voor de MOAI 10.6

Simpel, het is één van de meest populaire SUP boards met een hele goede kwaliteit. Het is ook een allround board wat het uitermate geschikt maakt voor beginnende Suppers. Wij kunnen geen betere keuze bedenken voor deze verhuur actie dan de MOAI 10.6"