• Gratis verzending vanaf € 50
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Huur een SUP-board

Wil je een SUP huren, en kijk je daarbij ook naar comfort en kwaliteit? Supwereld denkt met je mee. Onze SUP-boards pompen zichzelf op, een druk op de knop en gaan – fantastisch! Wij verhuren de beste materialen en werken met ervaren professionals, die al je vragen kunnen beantwoorden. Supwereld heeft alles in huis, zowel voor ervaren suppers, als voor mensen die willen kennismaken met de SUP-sport. Veilig, gezond en comfortabel: dat is suppen in luxe. Huur je luxe SUP-board via onze website, wel zo makkelijk.

Huur Prijzen    
10:30 - 17:30 di t/m vr  €49
18:00 - 10:00 di t/m vr €49
09:30 - 16:30 zaterdag €49
17:00 - 10:00 za t/m di €79
00:00 - 00:00 7 dagen €129
00:00 - 00:00 14 dagen €199


SUP van topkwaliteit

Wij zijn Supwereld en ons gaat het om kwaliteit. We willen dat jij topspul in handen hebt, niet alleen als je het bij ons koopt, in onze uitgebreide webshop, maar ook als je het bij ons huurt. De verhuur is ons uithangbord, we laten je graag ervaren hoe het is om een SUP-board van hoge kwaliteit onder je voeten te hebben. Je merkt het al voor je begint: geen gedoe met opblazen, maar een automatische pomp. Alles is lichtgewicht, praktisch en nog mooi ook. Dat is luxe, dat maakt suppen alleen maar leuker.

We denken met je mee als het om comfort gaan, maar het gaat verder. Supwereld biedt ook cursussen aan, waaronder een kennismakingscursus voor beginners. We werken met gediplomeerde instructeurs, alles volgens de richtlijnen van de internationale surfbond (ASI). En we hebben meegedacht in de huurvoorwaarden, je kunt onze SUP-boards ook ’s avonds huren. „Sunset SUP” noemen we dat: terwijl de zon onder gaat zweef je over het water dat geel en oranje kleurt. Genieten!

  • Telefoonhoes & W.D. Tas
  • Carbon peddel & Accu-pomp
  • Inclusief handige accu pomp zodat je zelf niet hoeft te pompen

SUP-board huren, ook voor beginners

Een luxe SUP-board zoals je bij Supwereld huurt, ook voor de ervaren supper is dat een openbaring. Lichtgewicht, superhandig, strak design. Dat maakt verschil! Maar ook voor de beginnende supper heeft dat beetje luxe een grote meerwaarde. Je staat steviger op het water, hebt meer controle, maakt veel sneller vooruitgang in je techniek, in wat je kan. En de automatische pomp zorgt er ook gewoon voor dat je meteen het water op kan, dat is toch het leukste begin. Heel wat anders dan in het gras je longen leegblazen! Een vliegende start zorgt voor ultiem SUP-plezier.

SUP huren Den Bosch

Je vindt Supwereld in Den Bosch. Een prachtige plek voor SUP-avonturen, Den Bosch is waterrijk en de omgeving van de stad is dat ook. In de karakteristieke binnenstad van Den Bosch kun je niet alleen tussen de oude huizen en torens suppen, je kunt zelfs onder de historische gebouwen door met je SUP-board, een unieke ervaring. Verwen jezelf met een luxe SUP en ontdek Den Bosch op een heel bijzondere manier...