• Gratis verzending vanaf € 50
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
ASI SUP Cursussen

ASI SUP Cursussen

Supwereld organiseert erkende ASI SUP-cursussen in Den Bosch en omgeving. Ons cursusprogramma SUP Wise is gericht op beginnende SUP-liefhebbers die zich graag verder willen ontwikkelen. Het programma is onderverdeeld in drie lessen, die je los kunt volgen, of in een voordelig totaalpakket. Heb je het complete programma binnen 12 maanden afgerond? Dan ontvang je het internationaal erkende ASI SUP-certificaat. Bekijk hieronder de lespakketten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, of lees meer over de opzet van SUP Wise.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Erkend door ASI

Onze cursussen hebben de ASI-erkenning, we kondigen ze dan ook aan als ASI SUP-cursussen. De ASI is de internationale sup-organisatie, de ASI is bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor de SUP-competitie en voor verschillende surfcompetities. In die hoedanigheid is de ASI ook verbonden met het Olympisch Comité. Dat geeft een „gouden randje” aan de erkenning, maar het gaat de ASI ook om veel concretere zaken: veiligheid, gezondheid, eerlijkheid. De SUP-sport dient op een verantwoorde manier beoefend te worden. Daar maakt Supwereld zich sterk voor.

Van een ASI SUP-cursus mag je dus verwachten dat de professionele instructeurs aandacht hebben voor jouw veiligheid. We kijken naar je techniek en zorgen ervoor dat die zodanig is, dat je op een gezonde manier sport. Goede technieken zorgen ervoor dat je op een ontspannen manier supt, daar heb je het langste plezier van. Onze professionele instructeurs maken je verder wegwijs met de beste materialen, want daar weten we bij Supwereld natuurlijk alles van.

ASI Starter, ASI improver, ASI cruiser

Ons cursusprogramma is ingedeeld in drie niveaus: ASI Starter, ASI improver, ASI cruiser. Dat laatste niveau is het hoogste, als je die cursus hebt afgerond mag je je zeker een ervaren supper noemen. Uiteraard hoort bij de cursussen ook een examen en een diploma, het internationaal erkende ASI SUP-certificaat. Daarvoor moet je de drie delen van de cursus binnen een periode van 12 maanden hebben afgerond. Supwereld begeleidt je bij dit traject, daar zijn wij voor geschoold.

ASI SUP-cursus in Den Bosch

Onze standplaats is Den Bosch, onze cursussen vinden dan ook plaats in Den Bosch of in de directe omgeving van Den Bosch. Woon je in Den Bosch of in de buurt? Dan weet je ons vast wel te vinden. Neem contact met ons op of boek een van de cursussen op deze pagina via onze website. We ontmoeten elkaar dan op het water!