• Gratis verzending vanaf € 50
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
SUP Kennismaking

SUP Kennismaking

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maak kennis met SUP: onze cursus voor beginners brengt je de basis van de SUP-sport bij. SUP Kennismaking is een leuke instapcursus voor wie het nog nooit gedaan heeft, maar daar graag verandering in wil brengen. Supwereld helpt je dan met alles op weg: wij hebben de materialen en de kennis in huis en wij hebben volop ervaring met het begeleiden van beginners én gevorderden. Ontdek je SUP-talent en ga na de kennismaking door met de internationaal erkende SUP-opleiding van Supwereld!

SUP: de basis

Om maar met het begin te beginnen: SUP, dat is stand-up paddling, ofwel peddelsurfen. Het is een bijzondere manier van surfen, die je gewoon midden in de stad kunt beoefenen, bijvoorbeeld in onze thuisstad Den Bosch. De naam peddelsurfen benadrukt al dat je je bij deze sport voortbeweegt door te peddelen. Omdat je staat, ben je ook continu bezig met je precieze evenwicht. Je gebruikt al je spieren, het is absoluut een sport, maar het is ook een heel leuke vorm van ontspanning.

Wie begint met suppen zal merken dat het er vanaf de kant makkelijker uit ziet dan het is. Er zijn toch wel wat zaken waar je goed op moet letten en gewoon je eigen intuïtie volgen is dan niet het beste plan. Je kunt op die manier technieken verkeerd aanleren, waardoor het suppen je juist moeilijker af zal gaan. Nergens voor nodig. Een simpele beginnerscursus legt de stevige basis die je nodig hebt, je sup-avonturen zijn begonnen...

Cursus met het beste materiaal

Supwereld is de specialist die je op weg helpt. Wij beschikken over de beste uitrusting voor zowel SUP als voor andere watersporten, dat is ons specialisme. Dat betekent dat je ook als beginnende supper meteen met de beste materialen te maken krijgt. Dat is in jouw voordeel, want kwaliteit betekent in dit geval luxe. Wij zorgen voor de comfortabele instap. Zo krijg je er meteen plezier in, is onze ervaring.

SUP Kennismaking in Den Bosch

De thuisbasis van Supwereld is Den Bosch, de waterrijke hoofdstad van Brabant. Een prachtige plek voor een eerste kennismaking met de SUP-sport! Je kunt je kennismakingscursus eenvoudig online boeken op onze website.