• Gratis verzending vanaf € 50
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Testen voor je koopt?

Wil je een SUP kopen met de zekerheid dat die het beste matched met jouw wensen en omstandigheden, of wil je een bestaand board of peddel upgraden? Wij helpen je graag het meest geschikte materiaal te vinden. Wij hebben vaste testmomenten waaraan je kunt deelnemen, wij bieden ook privé testsessies, dan krijg je alle aandacht en kun je de datum en tijd zelf bepalen. Bij een privé testsessie zijn ook een les/uitleg, 2 adviesgesprekken en onze 100% tevredenheidsgarantie inbegrepen.

Vaste Testmomenten

Je kunt kiezen uit vaste testmomenten die vermeld staan op onze website, bij aanmelding bespreek je met ons wat je wensen zijn en bepalen we samen welke materialen er voor je klaar worden gelegd. Op de afgesproken dag/tijd zien wij je aan de waterkant en mag je de materialen op het water testen. Wij houden supervisie vanaf de kant en geven uitleg over de materialen. Tijdens zo'n testsessie mag je drie verschillende boards en peddels proberen, na afloop geven wij je een goed passend en vrijblijvend aankoopadvies. 

Privé Testsessie

Bij een privé testsessie voor één of twee personen, krijg je alle aandacht, is er tijd voor les/uiutleg en kun je in overleg met ons zelf de datum en tijd kiezen. Hierbij zijn ook een adviesgesprek en onze 100% tevredenheidsgarantie inbegrepen. Doe je binnen 3 dagen na een privé testsessie een aanschaf gebaseerd op ons advies dan bieden wij onze 100% tevredenheidsgarantie waarmee je jezelf verzekerd van de best mogelijke aankoop gebaseerd op jouw persoonlijke omstandigheden. De exacte details bespreken wij tijdens de bijbehorende adviesgesprekken voor en na jouw privé testsessie.

5 redenen om nu te boeken

  • Adviesgesprek voor én na de testsessie (bij privé test)
  • Je hoeft géén SUP ervaring te hebben
  • 60 minuten praktijk incl. tips & uitleg
  • Persoonlijk aankoopadvies op maat
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie (bij privé test)

Onze testsessies worden gegeven bij het Engelermeer, een prachtige locatie binnen 10 minuten rijden vanaf onze winkel. Kies je liever een andere locatie dan is dat bij een prive testsessie bespreekbaar. Wij zorgen dat alle testmaterialen klaarliggen aan de waterkant en gaan met je mee het water op of houden supervisie vanaf de waterkant (afhankelijk van de gekozen sessie). SUP ervaring is niet nodig, onze SUP instructeurs zijn zeer ervaren en helpen je graag op weg. Na afloop krijg je het best mogelijke aankoopadvies. In de prive variant is er tijd om les/uitleg op het water te geven terwijl je aan het testen bent. 

Beschikbare merken voor test

MOAI / JOBE / RED PADDLE / NAISH