• Gratis verzending vanaf € 50
  • Uitstekende service
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Come and join us

wekelijkse training

SUP - Tour - Train - Together

 

SUP2Gether

SUP2Gether is opgezet zodat mensen met dezelfde interesses en passie elkaar kunnen vinden. Samen peddelen, nieuwe routes ontdekken, trainen in groepsverband, techniek en boardgevoel verbeteren, dat zijn allemaal onderdelen van onze activiteiten. Deelnemers komen uit de hele regio en het niveau verschilt soms enorm, juist dat maakt het zo leuk. Wij hebben één ding gemeen, de liefde voor het suppen! Of je SUP nu als hobby ziet of als een volwaardige sport, het delen van dezelfde interesses schept een band. De algemene sfeer bij onze activiteiten is gemoedelijk, men helpt elkaar waar nodig en het saamhorigheid gevoel is groot. Heeft iemand wat minder ervaring dan is er altijd een meer ervaren persoon die je graag wil helpen. Er zijn fanatieke deelnemers die wekelijks trainen, terwijl andere leuke tochtjes eruit pikken, weer een ander zien we slechts een enkele keer, en dat is hoe het gaat, je komt en sluit aan wanneer jij dat wilt. Iedereen met eigen SUP materiaal en een minimale ervaring is welkom om zich aan te melden, meer informatie daarover onderaan deze pagina.

 

trainer mirjana

Géén verplichtingen 

Als SUP2Gether deelnemer heb je géén verplichtingen, je mag aansluiten bij de activiteiten die je zelf uitkiest, het maakt niet uit hoe vaak per week, maand of jaar erbij bent, je bent altijd welkom. Eenmaal aangemeld voor een activiteit verwachten wij wel dat je erbij bent, ben je verhinderd dan meld je dat via de app. Er zijn geen verplichte klusjes, taken of werkzaamheden, de organisatie regelt dat zelf. Wil je graag helpen bij activiteiten dan kun je dat via de SUP2Gether groepsbeheerder melden, jullie bekijken dan samen of en waar je kunt helpen.

 

Groepstrainingen & Technieklessen

De wekelijkse SUP2Gether trainingen en de maandelijkse technieklessen worden op onze eigen locatie aan het Engelermeer verzorgd, deze ligt op slechts enkele minuten rijden vanaf de SUP-school/winkel. 

 

SUP tochten peddelen 

Tochten worden door heel Nederland gemaakt en variëren per keer. De SUP2Gether organisatie verzorgd zo nu en dan compleet verzorgde events zoals de Kerst tocht, Carnavals tocht en Zomernacht tocht. Buiten deze events spreken deelnemers van de groep veel samen af. Hiervoor is de whatsapp groep ook bedoeld, je laat weten graag te willen gaan suppen en check wie dat ook wilt. Details over hoe dit precies werkt krijg je bij aanmelding. 

 

 

javelin boards in training

Workshops & lezingen

Deze vinden altijd plaats in een leslokaal bij de SUP-school/winkel, de meeste lokalen hebben airconditioning en zijn voorzien van alle mogelijk gemakken. Meer hierover volgt snel...

 

Mede suppers vinden

In onze groep kun je SUP afspraken maken, SUP maatjes zoeken, gave nieuwe locaties ontdekken, samen trainen, technieklessen volgen en praten over jullie gezamelijke interesses. Dit alles zonder verplichtingen of kosten, gewoon ontspannen peddelen voor iedereen in bezit van eigen SUP materiaal mits aangemeld en toegelaten in de groep.

 

Details in het kort
  • Je bent in bezit van eigen materiaal en kan zelfstandig en verantwoord suppen
  • Je kunt zelfstandig zwemmen voor een periode van minimaal 10 minuten 
  • Iedere deelnemers is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen materiaal en veiligheid
  • Meld je aan via e-mail, ontvang de informatie en laat ons weten of je wilt deelnemen
  • Jezelf afmelden kan altijd en zonder opgaaf van reden

 

Jobe Neva

 

Meer informatie en/of aanmelden

Gebruik deze link: stuur mij de informatie en je ontvangt alle informatie incl. aanmeld instructies, de e-mail die je van ons ontvangt bevat een bijlage met het SUP2Gether regelement.

Heb je na 48 uur nog geen e-mail van ons ontvangen? check dan eerste je spam voordat je ons contact.

SUP2Gether logo


SUPwereld.nl by Herman Lieven
Rietveldenweg 64
5222 AS Den Bosch
073-6131763

Via onze socials zijn wij ook bereikbaar buiten openingstijden

insta logo