• Gratis verzending vanaf € 50
  • Uitstekende service
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

SUP2Gether regels en werkwijze (een gratis service zonder verplichtingen)                                

Voor wie is deze gratis service bedoeld?
Onze gratis SUP2Gether service is bedoeld voor iedereen met eigen SUP materiaal. We richten ons vooral op omgeving Brabant en dan met name regio hoofdstad e.o. Via deze service kun je SUP afspraken maken, SUP maatjes zoeken, gave nieuwe locaties ontdekken en wekelijks samen trainen op het Engelermeer. Zonder verplichtingen, ontspannen peddelen voor iedereen met eigen SUP materiaal. Share the stroke...

Waarom moet je aanmelden voor de groep?
Onze keuze om deze groep niet anoniem te maken is heel bewust, op deze manier is bekend wie er in de groep zijn aangemeld en komt er geen wildgroei aan deelnemers met andere bedoelingen dan gezellig samen suppen. Telefoonnummers zijn op deze manier beschermd tegen misbruik. We voorkomen hiermee ook dat het een “reclame groep” gaat worden voor de SUP branche.

SUPactiviteiten tegen betaling mogelijk in de toekomst (altijd vrijblijvend)
In de toekomst behouden wij ons het recht betaalde SUP activiteiten te promoten in deze whatsapp groep, denk aan SUP tochten, technische SUPlessen, clinics, lezingen etc. je hoeft hier niet aan mee te doen, het is een aanvullende service voor diegene die graag begeleiding hebben bij het maken van SUP tochten en het verbeteren van de SUP techniek onder begeleiding van een professional. Bij betaalde activiteiten zal er altijd iemand aanwezig die veel ervaring heeft en de SUP tocht/activiteit begeleid. Hij/zij zal wanneer gewenst tips en tricks geven én is bekend met de lokale omstandigheden, en is in het bezit van o.a. geldige EHBO certificaten.

Hoe plaats je een oproep om te gaan suppen?
Plaats je oproep kort en duidelijk in de SUP2Gether Whatsapp groep zodat anderen kunnen reageren, hoe duidelijker je bericht hoe beter. Maak op enig moment een nieuwe privé-groep aan met diegenen die mee willen en bespreek daar alle details, na de tocht kun je daar ook foto’s delen. Zo blijft de hoofd app “schoon” van overbodige info. Je kunt deze zelf aangemaakte privé-groep na de tocht verwijderen van je telefoon. Weet je niet hoe dit alles werkt dan leggen wij je dat graag uit.

Gedragscode
Blijf netjes, post geen vloeken, schuttingtaal of andere aanstootgevende berichten. Reageer niet als je niet meegaat of hooguit 1x heel kort, zo houden we de app overzichtelijk en prettig in gebruik voor iedereen.

“Dempen” van meldingen
Je kan in je whatsapp instellingen kiezen voor “DEMPEN” en dan “ALTIJD ‘ zodat je niet bij ieder bericht een melding ontvangt. Wil jij dan weten of en wat er in de groep gezegd is dan open je zelf actief de groeps-app. Je herkent deze aan ons duidelijke SUP2Gether logo.

Waarom vragen om jouw gegevens?
Deze worden gebruikt om je toe te voegen aan de SUP2Gether Whatsapp groep en onze SUP nieuwsbrief. Je kunt jezelf op ieder gewenst moment afmelden van de Whatsapp groep en mailing. Verder willen we niet dan mensen anoniem deelnemen.

Afmelden kan altijd en zonder opgaaf van reden. Er zitten geen verplichtingen of kosten aan gebruik van deze service. SUP2Gether is een onderdeel van Herman Lieven VOF en www.supwereld.nl

Hoe werkt het in het kort:

  • Je dient in bezit te zijn van eigen materiaal en kan zelfstandig suppen.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid en je eigen materiaal
  • Gebruik deze Whatspp-groep alleen waarvoor die bedoelt is, namelijk het maken van SUP afspraken met gelijkgestemden.

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@lieven.nl en je ontvangt een mail met aanmeld instructies, de mail heeft ook een bijlage met het regelent, check je spam als je niets hebt ontvangen ;)

                                           

Géén reclame in deze groep

                                                                                             

Het is in deze groep niet toegestaan reclame te maken in welke vorm dan ook, geen reclame voor

andere bedrijven, merken, sup scholen, groepen, maar ook niet voor verhuur/verkoop van eigen gebruikt

en/of nieuw materiaal.