• Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Aquatone technologie opblaasbare SUP’s seizoen 2021

In onderstaande tekst geven wij uitleg over de technologie die de Aquatone 2021 SUP collectie zo ontzettend populair maakt. Gegarandeerde kwaliteit voor de best mogelijke prijs op de markt. Uitleg is oplopend van compact boards naar de all-round, touring en uiteindelijk race boards.


2021 Compact Technologie


"Reis licht en peddel slim!" Dit seizoen is Aquatone verheugd om een verfrissend nieuw ontworpen COMPACT SUP te introduceren voor een ultieme stijl op en naast het water. Gebouwd met premium drop-stitch kernmateriaal en een slim vouwconcept zal dit de toekomst van opblaasbare boards in deze prijsrange worden. De COMPACT SUP kan klein worden verpakt én gemakkelijk worden vervoerd zonder afbreuk te doen aan de prestaties.De naam van dit nieuwe model is: MIST 10.4 COMPACT

Dit full-size board is zo ontworpen dat het slechts half zo groot is als traditionele SUP’s in opgevouwen staat. Het is niet alleen erg licht en gemakkelijk te vervoeren, maar biedt ook compromisloze hoge prestaties. Dit is een slim antwoord op beperkte ruimte die vele van ons hebben in de opslag en het vervoer.

Aquatone tech
A Stringer tech & Vouwlijn
B Premium Drop-Stitch Nylon draden
C 4mm dik EVA Voetpad
D Buitenste PVC Rail
E Enkellaags PVC
F Binnenstre PVC Rail


De COMPACT opbergtas is beduidend kleiner dan de reguliere SUP tassen. De revolutionaire innovatie verkleint de totale tas aanzienlijk van een standaard 105 liter naar slechts 78 liter, en van de normale 93 cm naar een verrassend kleine 56 cm hoogte.

Je vindt de Aquatone Mist & Flame serie hier:

 

2021 All-Round collectie


Aquatone heeft de all-round collectie de naam “Wave” gegeven, misschien ietwat verwarrend omdat het all-round boards zijn en dus niet gemaakt als specifiek (wave) surf board. De naam komt uit “ het leven” wat ons steeds nieuwe uitdagingen en kansen biedt, deze komen en gaan als een soort van golven aan ons voorbij, vandaar dus de naam Wave.

STRINGER TECH

Stringer Tech is een technologie voor opblaasbare SUP’s die de stijfheid vergroot. Aquatone heeft al hun SUP’s met deze stringer uitgevoerd. Een 13 cm brede, versterkte PVC-strook is in de lengte over het hele board verwerkt, dus zowel boven over het dek als aan de onderzijde, om de bordstijfheid te maximaliseren. Het resultaat is verbluffend, een extra stijf board zonder toename van veel en onnodig gewicht.


LITE DROP-STITCH MATERIAAL

Toegepast op alle Wave all-round modellen, de LITE drop-stitch materialen creëren een hoge kwaliteit en extreem lichte SUP tegen de best mogelijke prijs.

A Stringer Tech
B 4MM Dikke EVA Voetpad
C Enkele PVC laag
D Premium Drop-Stitch Nylon draden
E Buitenste PVC rail
F Binnenste PVC rail

Je vindt een Wave model met deze technologie hier: 

DOUBLE LAYER FUSION DROP-STITCH MATERIAAL


Een dubbellaags Fusion Light-kernmateriaal is voorgelamineerd met behulp van een speciaal proces. Het proces bestaat uit machinaal lamineren van meerdere lagen tot een enkele laag die de nauwkeurig gewenste dikte heeft en superieure slijt- en rekvastheid.

A 5mm dikke EVA Voetpad
B Premium basislaag
C Hoogste kwaliteit Drop-Stitch nylon draad
D Dubbele PVC laag
E Buitenste PVC Rail
F Binnenste PVC laag

Unieke Lamineertechniek

De met drop-stitch versterkte PVC-lagen zorgen voor een sterke, duurzame SUP met een minimale hoeveelheid stretch. In vergelijking met het normale dubbel laagsproductieproces, is deze Fusion-materiaaltechnologie in staat om de handmatige lijmtoepassing uit het proces te verwijderen en fouten te vermijden, tevens kan er gemiddeld 2 kg lijm minder per board worden gebruikt. Deze geavanceerde technologie is speciaal ontwikkeld voor de duurdere performance boards zoals de FLAME 11.6 & 12.6 en de OCEAN boards. Als gevolg hiervan biedt het een ongeëvenaarde verhouding tussen gewicht en stijfheid. Dit is tevens de technologie die veel duurdere merken gebruiken.

 

Je vindt een Flame model met deze technologie hier: