• Gratis verzending vanaf € 60,-
 • 30 dagen geld retour
 • 1.000 m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar

Blog

 1. Touring SUP vs. Allround SUP

  Touring SUP vs. Allround SUP

  De afgelopen jaren is het suppen explosief gegroeid. Er is een ongelooflijk aanbod aan SUP boards en er zijn veel verschillende soorten te koop, waaronder de twee meest gebruikte boards, de allround SUP en de touring SUP. Nu zul jij jezelf afvragen: wat is nu het verschil tussen deze SUP’s?

  Lees meer »
 2. Waarom een SUP Droogpak?

  Waarom een SUP Droogpak?

  Vele mensen zien suppen als een zomersport, maar niks is minder waar. In de winter kun je schitterende SUP tours maken, de natuur is ontzettend mooi en het is heerlijk rustig op en rond het water. Helaas is kan het wel heel koud zijn wat je op kunt lossen door de juiste SUP kleding te drsagen. Een SUP drysuit is dan aan te raden. Wellicht is het je al opgevallen dat er verschillende kleding gedragen wordt op de SUP, maar waarom zou je nu de keuze maken voor een SUP droogpak?

  Lees meer »
 3. MOAI het SUP merk uit Nederland

  MOAI SUPS uit Nederland

  MOAI is een Nederlands SUP merk met een groot en kwalitatief goed assortiment. Wat maakt het merk MOAI speciaal en waarom doen ze het al jaren zo goed? In dit blog vertellen we je wat meer over het merk MOAI, de SUP boards die zij maken en de maatschappelijke betrokkenheid die zij actief uitstralen.

  Lees meer »
 4. Jobe SUP pomp

  Voordelen van een elektrische SUP Pomp

  Ben jij vaak op het water te vinden met jouw sup, maar kost het oppompen van je SUP veel moeite? Het zal je niet ontgaan zijn dat er steeds meer suppers zijn met een elektrische SUP pomp, maar wat is nu het voordeel van zo’n elektrische SUP pomp?

  Lees meer »
 5. SUP Peddel

  Waarom een peddel belangrijk is

  Wanneer je begint met Suppen besef je niet direct waarom een sup peddel zo belangrijk is. Er is een grote diversiteit in sup peddels, maar welke peddel past bij jou en jouw behoeftes? Wij hebben verschillende kenmerken van sup peddels op een rijtje gezet zodat je weet waar je op moet letten wanneer je een SUP peddel koopt.

  Lees meer »