• Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Betalen

 iDeal

toegang tot internet bankieren bij één van de Nederlandse banken? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 Creditcard

Bij onze webwinkels kunt u ook met uw MasterCard of VISA kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betaaldienst, ontwikkeld door Apple Inc. waarmee u veilig kunt betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart.

Bancontact

Bancontact wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

Google Pay

Google Pay is de snelle en eenvoudige manier om op miljoenen plekken te betalen: online, in winkels en andere locaties. Met Google Pay heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft om af te rekenen en blijven uw gegevens veilig.

iDeal in3

Hiermee betaal je de aankoop in 3 delen zonder rente of BKR-registratie. Je voldoet bij het afrekenen direct de eerste betaling en de bestelling wordt verzonden. Binnen 30 dagen voldoe je de 2e betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.

Achteraf betalen

Je bestelt een product via de webshop zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode. Je kunt rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Na een paar dagen ontvang je per e-mail de factuur. Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen.

VVV Cadeaukaarten

Heb je een VVV cadeaukaart? Je kunt met alle VVV kaarten betalen, zowel het volledige aankoopbedrag als ook een deel wanneer je bestelbedrag hoger is dan het VVV tegoed. 

Betalen in de winkel

U kunt het pakket in onze winkel ophalen, in de winkel kunt u contant betalen, pinnen of met creditcard betalen. Ons adres is:

Herman Lieven VOF
Rietveldenweg 64
5222 AS 's-Hertogenbosch

Overschrijving

U betaalt het factuurbedrag door een bankoverschrijving naar onze bankrekening. Wij verzenden uw bestelling zodra het geld bij ons op de rekening staat. Dit duurt meestal 2 tot 3 werkdagen. Hier vindt u onze bankgegevens;

Herman Lieven VOF
's-Hertogenbosch
ING bank - NL09INGB0674482956

Voor klanten die een betaling uit het buitenland doen hebben wij aanvullende informatie:
IBAN code - NL09INGB0674482956
BIC code - INGBNL 2A