• Gratis verzending vanaf € 70
  • Uitstekende service
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Verzending en bezorging

Verzending:

Bestelt u op werkdagen voor 15.00 uur met iDEAL, PayPal, Mistercash of creditcard, dan heeft u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. Daarnaast zijn veruit de meeste artikelen direct uit voorraad leverbaar, indien we het product niet direct kunnen leveren wordt duidelijk aangegeven wat de verwachte levertijd is.

Let op: vanwege grote drukte bij DPD door de Corona maatregelen kunnen wij niet garanderen dat uw order binnen de op de website aangegeven levertijd geleverd zal worden. Wij doen ons uiterste best uw order binnen de aangegeven tijd te verzenden daarna doet DPD dit ook maar er kan vertraging optreden. U krijgt bij verzending een Track & Trace code waarmee u de order kunt volgen. Wij merken dat in sommige gevallen DPD via de track & trace code aangeeft dat de order nog niet verwerkt is. Dat wil zeggen dat de order wel verzonden is maar DPD achterstand heeft. U kunt de track & trace dan de volgende dag nog eens proberen. DPD en wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen en uw order af te leveren.

Verzendkosten:

Wanneer het orderbedrag minder dan €70,- is rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten (NL €6.95,- verzendkosten en BE €14.50,-). Als het orderbedrag hoger is dan €70,- dan is de verzending voor u gratis.

Bezorging:

Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doen we onze uiterste best om het pakket toch zo snel mogelijk bij je aan te laten komen.
DPD bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met ruim 850 Pickup parcelshops in Nederland, is er altijd een bij jou in de buurt. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen.

Track & Trace:

In uw verzendbevestiging vindt u de DPD pakketcode waarmee het pakket online te volgen is via hun website.

Afhalen:

U kunt uw bestelling ook in onze winkel ophalen, in dit geval dient u afhalen te selecteren in het bestelproces. Dit is uiteraard gratis, zonder minimumorderbedrag. Onze adresgegevens zijn:

Herman Lieven VOF
Rietveldenweg 64
5222 AS
's-Hertogenbosch