• Gratis verzending vanaf € 60,-
 • 30 dagen geld retour
 • 1.000 m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar

Hoe huur je SUP-kleding of Accessoires?

Wij vehuren alleen kleding of accessoires wanneer je ook een SUP huurt. Je kunt bij het ophalen van je SUP aangeven wat je wilt huren en het direct meenemen. Het is niet mogelijk vooraf te reserveren.

Huur Periode Dag Prijs
Neopreen wetsuit per dag di t/m za €7.50
Neopreen laarsjes per dag di t/m za €5
Dry bag + tel. hoes  per dag di t/m za €7
Accupomp (16psi - 2 SUPS) per dag di t/m za €10


SUP-kleding advies
76870.JPG
Dit is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren en omstandigheden zoals de tijd van het jaar en het type water waar je SUPt maar ook van je persoonlijke voorkeuren. Laten we het niet te moeilijk maken en onderverdelen in 3 jaargetijden.

Voor- en najaar

Met name in het voorjaar is de watertemperatuur in Nederland nog erg laag, daarom is goede kleding een must. Gebruik van een neopreen wetsuit en bijpassende warme kleding is dus een vereiste om comfortabel en veilig het water op te gaan. Let op dat voor een persoonlijk advies je dient langs te komen in onze winkel.

Hier een algemeen advies:
Wij adviseren het gebruik van een long john met een dikte tussen de 2 en 3.5 mm, deze combineer je met een neopreen top en/of hydrofobe onderkleding. Hydrofobe onderkleding is speciaal ontworpen om onder een wetsuit te dragen en geeft extra warmte zonder dat het je hindert in je bewegingsvrijheid. Neopreen laarsjes of neopreen sokken in combinatie met schoenen zijn ook belangrijk. Verder draag je een muts en/of handschoenen naar eigen inzicht.

Zomer

Dit is voor het SUPPEN uiteraard een prachtige tijd, de watertemperatuur is goed en het weer vaak ook. Toch kan het met de verkeerde kleding snel oncomfortabel worden doordat je kleding bijvoorbeeld niet snel genoeg droogt en veel water vasthoudt. De wind (al is het maar minimaal) zal je snel afkoelen waardoor je niet meer comfortabel op het water bent. Wij adviseren het gebruik van Lycra en UV werende kleding in combinatie met een Hydrofobe broek/shirt. Wil je graag schoenen gebruiken neem dan een neopreen schoentje.

SUP wetsuit kopen

Koop je liever zelf een wetsuit? Wij adviseren het gebruik van 3/3.5mm neopreen kleding incl. hydrofobe onderkleding, neopreen sokken en laarsjes en handschoenen. Buiten deze kleding is het noodzakelijk droge kleding bij te hebben (op het water dus) zodat je iets droogs kan aantrekken indien nodig. Deze extra kleding stop je in een dry bag, die is onmisbaar in de winter. Wij adviseren sterk ook een droge set kleding in de auto te leggen zodat je droge warme kleding kan aandoen wanneer je terug bij de auto bent.

 1. Prolimit Fire Top Neopreen - Dames - SUP Jack
  Vanaf € 89,95 Normale prijs € 109,00
 2. Prolimit Neopreen Boxer Short - 1.5mm Neopreen
  Vanaf € 34,95 Normale prijs € 49,99
 3. Fusion Steamer 5/3 - Freezip - GBS
  Vanaf € 249,00 Normale prijs € 299,00
 4. Prolimit SUP Top Loosefit Splash
  Vanaf € 111,20 Normale prijs € 139,00

Producten 1 tot 4 van 20 in totaal