• Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

SUP lessen & cursus aanbod

 

Wij bieden wij een compleet assortiment aan lessen, het aanbod is erg gevarieerd en de lessen goed verzorgd. De les activiteiten zijn gericht op een persoonlijke groei en verbeterig van skills, maar dan wel binnen je eigen niveau. We leggen de lat hoog maar op een leuke leerzame manier. 

Jobe Neva Picture

 

Onze sterke punten

Altijd de nieuwste A-merk materialen zoals boards, peddels en accessoires. Ieder jaar in september verkopen wij onze school materialen en vervangen die voor de nieuwste collecties. Dit verhoogd de SUP ervaring aanzienlijk, en vergroot het plezier tijdens de lessen. Gebruik van lichte high-end materialen verhoogd de techniek en het vermogen deze in je spiergeugen op te slaan. 

Wij maken gebruik van speciale en proffesionele trainingmaterialen, zo zijn er 4 grote Naish SUP-boeien aanwezig, een speciaal ingerichte aanhanger voor de trainingen en lessen, volledig ingerichte leslokalen en worden er foto & videoanelyses gemaakt. 

 

Jobe Yarra action shot

 

Direct een les of cursus boeken? Klik dan hier voor het complete overzicht 

 

ASI

De Australische ASI is een zeer professiole organisatie die een breed skala aan SUP en Surf activiteiten biedt, alles op een hoog maar haalbaar niveau

Jobe boards 2022

 

Aan deze pagina word gewerkt, de juiste teksten, foto's en informatie volgt zsm

Type cursus 

cursus duur 

prijs

inschrijven

SUP Wise Activ "Starter" 
120 minuten
€39

boek hier

SUP Wise Activ "Improver"
120 minuten
€39

boek hier

SUP Wise Activ "Cruiser"
150 minuten
€45

boek hier

SUP Wise Activ "All in one"
390 minuten
€109

boek hier