• Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

SUP cursussen bij supwereld.nl

Jouw favoriete SUP school, gevestigd in Den Bosch. Je kunt bij ons terecht om op ieder niveau te leren suppen. Wij geven SUP-les en begeleiden op een persoonlijke manier, dit doen wij in kleine groepjes zodat de leercurve het grootst is.

Suppen is super leuk, veelzijdig en geschikt voor iedereen. Iedereen peddelt voor z’n favoriete doel. Ga je voor mentale rust of juist voor een full body workout? Gezellig met vrienden, één zijn met de natuur, even je fysiotraining,….. zelfs de honden vinden het heerlijk om mee te gaan!

Wij willen jou de best mogelijke ervaring op het water geven. Wij werken uitsluitend met materialen van de merken Red Paddle, Naish en Jobe. Onze instructeurs zijn opgeleid door ’s werelds meest toonaangevende organisatie, Academy of Surfing Instructors, en blijven zichzelf jaarlijks verbeteren om het hoge lesgeef niveau te kunnen blijven garanderen. ASI staat voor kwaliteit, veiligheid en plezier.

Joyce van Oosten

Hoi, mijn naam is Joyce en mijn supavontuur is zo’n 3 jaar geleden begonnen. Na het herstellen van een herniaoperatie was het advies van de fysio om naast het hardlopen (mijn toenmalige sport), oefeningen te blijven doen. Daar had ik helemaal geen zin in. Gelukkig zei de fysio, toen ik over suppen begon, dat die oefeningen dan ook niet meer nodig zouden zijn. Suppen is een alles in 1 workout. 
De keuze om met SUP te beginnen was daarna heel snel gemaakt. Aangezien ik altijd al een liefde voor het water heb gehad, bleek het een super keuze en had ik er een verslaving bij. Je wordt er zo zen van en het is gelijk een heerlijke workout. Je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt. Helemaal geweldig! Ik ben dus ook zo vaak als maar kan op het water te vinden. Of het nou is voor een heerlijke relaxte tour door de Biesbosch of een training op het Engelermeer. Wanneer ik op het water ben is alles goed! 

Dit gevoel willen we jou ook geven! Dus wil jij kennis maken met suppen, de techniek van het suppen beter onder de knie krijgen, wil je comfortabeler op je board leren staan of denk je erover om suppen als jouw sport te gaan zien? Wij bieden lessen en trainingen aan voor de beginner tot de gevorderde supper.

Edwin Lieven

Hoi, ik ben Edwin Lieven, geboren en getogen in Den Bosch en eigenaar van supwereld.nl 
In 2005 ben ik voor het eerst met het SUPPEN in aanraking gekomen maar heb er destijds niet zoveel mee gedaan. Later, medio 2014, is mijn interesse opnieuw gewekt en is de liefde voor de sport pas echt gaan groeien.


Meer dan een hobby

Inmiddels is SUP niet slechts een hobby van me, maar is het een levensstijl geworden. Ik ben er dagelijks mee bezig. De laatste jaren sta ik veel op het water. Ik geef dan SUP-lessen en SUP-trainingen, maak regelmatig gave tochten en doe mee aan leuke wedstrijden in o.a. Nederland en België. De uren die ik niet op het water sta, ben ik druk bezig met advies en verkoop van o.a. SUP materialen of het bedenken van nieuwe ideeën en concepten. 


ASI SUP Instructeur 
(Academy of Surfing Instructors)

Momenteel ben ik SUP instructeur en SUP Coach i.o. onder de vlag van de ASI. Ik ben in het bezit van diverse EHBO- en Reanimatie certificaten alsmede het ASI Water Safety and Rescue certificaat. Het geeft me enorm veel voldoening om anderen kennis te laten maken met deze vorm van watersport, zichzelf te zien verbeteren en daardoor nog meer voldoening te kunnen halen uit het suppen.
Ik ben gek op het ontmoeten van nieuwe mensen! Wie weet zien wij elkaar binnenkort ergens op het water, in mijn winkel of tijdens een van mijn lessen en/of trainingen. 

Groetjes, Edwin

Engelermeer

 

Het Engelermeer is onze thuisbasis, een recreactieplas en natuurgebied gelegen langs de A59. Deze prachtige SUP leslocatie is op slechts 5 minuten rijden vanaf onze SUP winkel en zeer goed bereikbaar, parkeren kan bijna direct aan het water en is gratis. In het seizoen (van half april tot half september) is er een extra groot grasveld geopend dat o.a. als parkeerterrein geldt. Verder is er een toiletgebouw met douches, horeca en een zandstrand voorzien van strandwacht. Meer informatie over deze mooie SUPlocatie in s-Hertogenbosch volgt spoedig.