• Gratis verzending vanaf € 50
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

SUP Lessen

Heb je al eens op een SUP gestaan? En, hoe ging dat? Goede kans dat het naar meer smaakte, maar dat je ook wel gemerkt zult hebben dat suppen niet vanzelf gaat. Oefening baart kunst, dat geldt ook op een SUP-board. Supwereld organiseert SUP-lessen voor beginners en gevorderden in Den Bosch en omgeving. Onze professionele instructeurs leren je de basis en zodra die goed zit, gaan we verder met de fijne kneepjes van het vak. Onze cursussen voldoen aan de eisen van de ASI, de internationale SUP-organisatie. Zo weet je zeker dat je goed zit, of beter gezegd: dat je goed staat...

SUP-lessen voor beginners en gevorderden

Supwereld biedt verschillende cursusprogramma’s voor beginnende en gevorderde suppers. Heb je nog nooit op een SUP-board gestaan, wil je er bij ons één huren en daar het water mee op? Dan is onze kennismakingscursus een goed idee. Juist door die allereerste basis meteen goed te leggen, zorgen de SUP-lessen ervoor dat je nog veel lol aan het suppen gaat beleven. Onze begeleiders zetten je niet op het verkeerde been!

Als je vaker supt, krijg je de smaak pas echt te pakken. Dan wil je meer. Ook de gevorderde supper kan nog veel leren, om zo nog meer plezier uit deze sport te halen. We hebben speciale cursussen voor gevorderden en daarnaast bieden we cursussen „SUP yoga” en „SUP techniek”. Voor onze cursussen maken we gebruik van de niveaus die de ASI, de internationale suporganisatie heeft geformuleerd, van starter tot „cruiser”. Bekijk de SUP-lessen op onze website om er een concreet idee van te krijgen, of neem contact op met Supwereld.

SUP met professionele instructeur

De ervaren instructeurs van Supwereld begeleiden je op je ontdekkingstocht. Onze instructeurs zijn professionals, niet alleen weten ze alles van SUP, ze weten ook hoe ze jou op de beste manier kunnen trainen. Daarom verdient supwereld de erkenning van de ASI. Dat betekent dat jouw cursus voldoet aan alle eisen die de internationale sup-organisatie stelt en dat je kunt rekenen op kwaliteit. Dat is waar Supwereld zich hard voor maakt: hoge kwaliteit, goede service – en plezier!

SUP-lessen Den Bosch

Zeker de ervaren suppers zullen de naam Supwereld wel kennen, zeker in combinatie met de naam Herman Lieven. Het water is ons thuis en dan het water in en rond Den Bosch in het bijzonder. De SUP-lessen vinden dan ook daar plaats. Supwereld organiseert niet alleen cursussen, we verhuren ook SUP-boards en verkopen materialen van de hoogste kwaliteit. Kom je uit Den Bosch of omgeving, of ga je er binnenkort heen? Laten we dan samen het water op gaan!