• Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Graag stellen wij ons aan je voor

 

Pieter Rutten

Ik woon samen met mijn gezin in Uden. Voordat ik 2016 bij Herman Lieven kwam werken, was ik werkzaam als Grafisch Ontwerper. Binnen Herman Lieven verzorg ik de nieuwsbrieven, reclame-uitingen en socialmedia. Daarnaast adviseer ik klanten in de winkel en ondersteun ik de webshop.

Ik ben gebreveteerd als Extended Range Instructeur, grotduiker en freediver en heb daarnaast de nodige specialties gevolgd, o.a. volgelaatsmasker, self-reliant, wrakduiken, decompressieduiken, gasblender, normoxic trimix en nitrox.
Mijn grote passie binnen het duiken is onderwaterfotografie. Als oud-Nederlands Kampioen heb ik deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen in Zuid-Korea en ik ben dan ook zelden zonder camera onderwater te vinden. En dan maakt het voor mij niet uit of dit op een tropische bestemming is, de zeeuwse wateren of een zoetwaterplas om de hoek. Elke stek heeft zo z’n eigen uitdagingen en bijzonderheden.

In mijn vrije tijd ga ik naast het duiken, graag met de 4x4 op pad of trek ik er op uit in de natuur met m’n camera.

 

 
  

Maak ook kennis met de rest van ons team

Wie zijn de mensen achter jouw favoriete webwinkel? Graag stellen we ons team aan je voor. Klik op een foto om meer details over de medewerk(st)er van jouw keuze te weten te komen

 

Patrick Lieven

Edwin Lieven

Richard van Dreumel

Pieter Rutten

Ruud Verhees

Ylva Hendriks

Joyce van Bakel

Richard Wilting