• Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Graag stellen wij ons aan je voor

 

Ylva Hendriks

Ik ben Ylva Hendriks en woon in Vught samen met mijn zus, nichtje en ouders. In mei 2013 ben ik begonnen met werken bij Herman Lieven als bijbaan naast mijn studie. Afgelopen juli heb ik mijn studie afgerond en ben ik direct fulltime aan de slag gegaan bij Herman Lieven.

Op mijn 7e ben ik begonnen met duiken bij een vereniging. In de loop van de jaren heb ik diverse duikopleidingen afgerond en ben nu Rescue Diver. Sinds 2016 ben ik begonnen met freediven. Daarnaast ben ik sinds 2015 actief als SUP begeleidster voor de SUP workshops. Deze zomer heb ik voor het eerst kennis mogen maken met onze andere specialiteit; de zeilsport.

In de winkel geef ik jullie graag advies over onze producten zodat jullie met de juiste materialen aan het volgende avontuur kunnen beginnen!
Naast klanten helpen, zorg ik er zo goed mogelijk voor dat de winkel en de duikschool op orde is. Verder help ik in drukke tijden Jasper met het verwerken van bestellingen en leveringen.

 

 
  

Maak ook kennis met de rest van ons team

Wie zijn de mensen achter jouw favoriete webwinkel? Graag stellen we ons team aan je voor. Klik op een foto om meer details over de medewerk(st)er van jouw keuze te weten te komen

 

Patrick Lieven

Edwin Lieven

Richard van Dreumel

Pieter Rutten

Ruud Verhees

Ylva Hendriks

Joyce van Bakel

Richard Wilting