• Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 30 dagen geld retour
  • 1.000 m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Waarom een SUP les boeken

 

 

Suppen is niet moeilijk maar een bepaalde basis kennis maakt het suppen wel heel veel leuker. Door het boeken van een SUP Kennismaking of een SUP Cursus weet je zeker dat je de SUP technieken op de juiste manier aanleert. Hierdoor heb je niet alleen meer plezier maar je voorkomt ook blessures. Ben je van plan een eigen SUP Board te kopen dan is het erg prettig wanneer je weet waar je op moet letten en welke eigenschappen van een board bij jou passen. Dit komt bij een SUP Cursus zeker ook aan bod, we gaan daar nog een paar stapjes verder en leren je ook wat de verschillende peddel types zijn en welke kleding je draagt bij het Suppen. Kortom, doe jezelf een groot plezier en boek een SUP Les of SUP Cursus!

SUP Kennismaking

Een SUP kennismaking begint met een korte en praktische uitleg aan de waterkant waarna we zo snel mogelijk het water opgaan om zoveel mogelijk praktische ervaring op te doen. Onze gecertificeerde SUP instructeurs leggen je rustig en duidelijk uit hoe je moet suppen zodat je zonder stress maar met veel plezier je eerste SUP ervaring beleeft. 

Stabiele Boards & Persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van lichte en stabiele SUP-boards van o.a. de merken MOAI en Jobe, de peddels zijn van glasvezel of carbon gemaakt en veel lichter en comfortabeler dan standaard peddels. Gebruik van deze materialen maakt het suppen makkelijker en leuker. Wij werken met groepjes van maximaal 6 personen, zo is er ruim voldoende tijd en aandacht voor iedereen.

ASI SUP Cursus

Een ASI SUP Cursus bestaat uit drie lessen. De eerste les is een theorie & praktijk les met een algemene basiskennis over veiligheid, regelgeving, verschillende boards en peddels en het leren inschatten van omgeving en omstandigheden. Daarbij gaan we vooral het water op en ben je actief bezig. 

De tweede les legt de focus meer op SUP technieken en houding op je board. In het praktijk gedeelte leer je basis peddel techniek, de juiste houdingen, manoeuvreren met je board, bewegen en lopen op je board en de basis step-back turn rond een boei. We eindigen deze les met een klein stukje "up-tempo" peddelen waarbij houding en techniek centraal staan.

De derde en laatste les van de ASI SUP Cursus bestaat uit een prachtige en leerzame SUP-tour waarbij je al het aangeleerde in de praktijk mag gaan toepassen, gedurende de tocht nemen wij de tijd om techniek en houding te beoordelen en bespreken, dat doen we o.a. door een video of foto analyse zodat je een goed inzicht krijgt in eventuele verbeter en aandachtspunten.

ASI SUP Certificaat

Na afronding van de drie lessen ontvang je het internationaal erkende ASI SUP certificaat en ben je klaar om met de juiste technieken prachtige SUP tochten te gaan maken.